14 Aralık 2010 Salı

Y..... Haluk Bilginer'in patronu olduğu L..... Oyun Atölyesi, "William Shakespeare'in Macbeth"ini daha oynamaya başlamadan yüzüne gözüne bulaştırıyor!

OYUN'un notu: Aşağıdaki yazıyı, LİNÇÇİ İsmail Can Törtop'un sahibi olduğu LİNÇÇİ tiyatrodunyasi.com sitesinden alıp olduğu gibi yayınladık. Ancak, yazıda bulunanLİNÇÇİ ada biz link verip, bu adı kırmızı renkle biz belirginleştirdik.

Yazının hiçbir müdahaleye uğramamış, "tertemiz" ve özgün hâlini okumak isteyenler, aşağıda verdiğimiz linki tıklayabilirler...


***


İlker Aksum provada kılıçla yaralandı, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi Macbeth prömiyerini iptal etti


Büyük yazar William Shakespeare’in yeni sezonda LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nce sahnelenen oyunu Macbeth’in önceki akşam yapılan seyircili son genel provasında kan döküldü! Oyunun sonunda Macbeth ile Macduff arasında gerçekleşen ünlü dövüş sahnesinde, Macbeth'i canlandıran ünlü oyuncu İlker Aksum gerçekten yaralandı. Oyunun son dakikalarında başından kanlar akmaya başlayan Aksum, rol arkadaşına sesizce "Devam et" dedikten sonra kimseye bir şey belli etmeden rolüne devam etti.

SEYİRCİYİ SELAMLAYAMADI
Oyunun sonunda oyuncular seyirciyi selamlamak için sahneye gelirken İlker Aksum, "Arkadaşlar, sizi selamlamak isterdim, ama gerçekten yaralandım. Arkadaşlarım sizi selamlayacaktır" diyerek sahneden ayrıldı.

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin kurucusu Haluk Bilginer ve diğer oyuncular daha sonra Aksum’u hastaneye götürdü. Acil servise giden ünlü oyuncunun başına beş dikiş atıldı. İlker Aksum bu akşam başında beş dikişle sahneye çıkacak.

(Kaynak: tiyatrodunyasi.com)

Hiç yorum yok: