14 Aralık 2010 Salı

Züccaciyeciye giren kudurmuş fil gibi hareket eden LİNÇÇİLER, tiyatronun her alanının içerisine sıçıp, bu sanatın hızla bok kokmasına neden oluyorlar!

LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin LİNÇÇİ yönetmenlerinden Kemal Aydoğan tarafından yavşakça yönetilmiş oyunun afişinde, doğru olarak, TESTOSTERON yazıyor!
.
LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin LİNÇÇİ yönetmenlerinden Kemal Aydoğan tarafından yavşakça yönetilmiş oyunun afişinde, doğru olarak, TESTOSTERON yazmasına karşın, bu oyunu yavşakça yöneten LİNÇÇİ Kemal Aydoğan, kendi yönettiği oyunun adını, yanlış olarak, TESTESTERON sanıp öyle dile getiriyor! LİNÇÇİ Kemal Aydoğan'la röportaj yapan LİNÇÇİCüneyt Yalaz ve LİNÇÇİ Duygu Dalyanoğlu, bu suça ortak olmaktan kaçınmıyorlar ve 2 Eylül 2010 tarihinden beri,TESTOSTERON yerine TESTESTERON sözcüğünü kullanıyorlar. Bizim bu eleştirimizden hemen sonra, adlarını saydığım LİNÇÇİLER, bu suçlarının üzerine, kedi pisliğini örter gibi, köpek kemiğini saklar gibi, gerekli pislikleri atarak düzeltme yoluna gidecekler ve tabii ki, benim kendilerini eleştirdiğimi belirtmeyecekler. Böylelikle, okurlarını eşşşek yerine koymakla birlikte, beni de yalancı yerine koymuş olacaklar! Çünkü, bunlarda "özür dileme ahlâkı" yok!! Çünkü, bunlar LİNÇÇİ!!! (HB)
.
(Kaynak: Mimesis)
.
.
***
.
.
Ayrıca bakınız:
.

Hiç yorum yok: