21 Temmuz 2008 Pazartesi

AKP, Sultanahmet'te makyaj tazeliyor!...

Hilmi Bulunmaz
21 Temmuz 2008


İlçe olma niteliğini yitirip Fatih'le birleşerek, Fatih Belediyesi adıyla yaşamaya çalışan Eminönü, AKP'li başkan Nevzat Er'in tüm sentetik dayatmalarına karşın, samimiyetten uzak olduğunu her an duyumsatıyor...

Benim de oturduğum Çetinkaya Sokak'ta kaçak inşaatlerin gece gündüz sürdüğü Sultanahmet'te AKP, şirin görünmek için yedi takla atıyor. Kaçak inşaat hummalı bir biçimde sürerken, sözde halkı düşündüğünü iddia eden adı bile olmayan Eminönü Belediyesi, şimdi de yazlık sinema sevdasına tutuldu...

Milliyet'ten aktarıyoruz:


Sultanahmet'te ''Yazlık Sinema Günleri''
Eminönü Belediyesi’nce düzenlenen "Yazlık Sinema Günleri", 25 Temmuz-5 Ağustos günleri arasında Sultanahmet’te gerçekleştirilecek.

Eminönü Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yazlık sinema nostaljisini yaşatmak amacıyla düzenlenen sinema günleri kapsamında, Sultanahmet Meydanı’ndaki amfitiyatroda her akşam bir filmin ücretsiz gösterileceğibelirtildi.

Türk sinemasının genç yönetmenlerinden Çağan Irmak’ın "Babam ve Oğlum" ile başlayacak sinema günlerinde Vizontele, Organize İşler, Mavi Boncuk, Bayrampaşa, Estergon Kalesi, Cennetin Krallığı, Kanlı Nigar, HababamSınıfı Tatilde ve Eşkıya filmleri gösterilecek.

(Kaynak: Milliyet)

Hiç yorum yok: