24 Temmuz 2008 Perşembe

Gümüş dizisinin reytingi mi düşüyor?!...

Halkın ninni kutusu televizyon, dizilerle ayakta duruyor. İki reklam arasını dolduran sıva olan diziler, hızla üretilip hızla eskiyor. Gümüş dizisi de bunlardan biri... Dizilerde reyting düştüğünde, o diziyle ilgili akla gelmeyecek tanıtım biçimleri denenir. Aşağıdaki haber de bunlardan biri mi? Yoksa gerçekten bir yuvanın yıkılmasını anlatan önemli bir haber mi?... Anlamakta zorlanıyoruz...

Milliyet'ten aktarıyoruz:



İkinci Gamze Özçelik olayı mı?


Gümüş dizisinde Gümüş karakteriyle tanınan oyuncu Songül Öden ile tiyatrocu eşi Canberk Uçucu’nun boşanma davasında şok bir gelişme yaşandı.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Songül Öden’in avukatı Cemal Dayıoğlu, Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Dayıoğlu’nun dilekçesinde şu sözler yer aldı:

“Canberk Uçucu’nun, Songül’e ait olduğunu ileri sürdüğü çıplak fotoğraf yüzünden Diyarbakır’lı olan, örf ve adetlerine sıkı sıkıya bağlı yaşayan müvekkilem ve ailesi tedirginlik yaşamaktadır. Fotoğraf Canberk tarafından belki gizlice çekilmiş, belki de Songül’ün haberi olmaksızın uyutularak, bilinci kapatılarak -tıpkı Gamze Özçelik olayında olduğu gibi- çekilmiş olabilir. Çünkü Songül Öden böyle bir fotoğrafı hatırlamamaktadır.”

Bu dilekçe üzerine Ankara polisi, geçtiğimiz hafta Uçucu’nun Ankara Batıkent’deki evine ani baskın yaptı. Baskında Uçucu’nun bilgisayarına el konuldu. İnceleme sonucunda bilgisayarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Songül Öden’in avukatı, “Canberk Uçucu, gelişecek olayları tahmin edip bilgisayarından fotoğrafları silmiş olabilir” dedi.

(Kaynak: Milliyet)

Hiç yorum yok: